Parfum de Berger - Parfumverspreider Aroma Relax

Aroma relax Douceur Orientale
Het Huisparfum Aroma Relax vertelt ons alles over de weelderige plantengroei. Tonkaboon en vanille geven uw interieur warmte en een fruitig accent, terwijl de nauwkeurig gekozen essentiële oliën van Patchoeli en Guaiac hout

Lees meer...
Artikelnummer: 006056

Een eiland in een azuurblauwe zee, ingeslapen vulkanen, terrasvormige rijstvelden, patchoeli velden en de eindeloze stranden.. Wees welkom op Bali met de Parfumverspreider Aroma Relax van Maison Berger Paris..
De Parfumverspreider Aroma Relax nodigt u uit voor een reis.. De ronde vorm, een zachte cilinder van matglas, zegt alles over het subtiele landschap van dit eiland.. Terwijl de 6 sticks van wilgenhout u de natuurlijke elegantie van de flora tonen, wordt er tegelijkertijd een aangenaam huisparfum in uw interieur verspreid.. Aroma Relax bevat essentiële oliën met weldadige eigenschappen waaronder patchoeli dat helpt nerveuze spanningen en stress te verminderen en Guaiac hout dat erkende depressie verminderende en activerende eigenschappen bevat. Na te vullen met 200ml navulling van Maison Berger Paris voor de Parfumverspreider.

 
TOPNOTEN

Steranijs, Zoethout

HARTNOTEN

Jasmijn, Roos

BASISNOTEN

Tonkaboon, Vanille

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »