Parfum de Berger - Parfumverspreider Aroma Energy

Aroma Energy Zestes Toniques
Aroma Energy is een ode aan de hervonden frisheid: de energie van zijn citrusachtige noten vermengt zich sensueel met de kruidige toetsen van muskus. De gekozen essentiële grapefruitolie belooft u een gezonde, verfrissende en

Lees meer...
Artikelnummer: 006057

U heeft hete zandvlaktes doorkruist, langzaam het Atlasgebergte beklommen en het oker van Marrakech verlaten.. Een oasis ligt voor u.. Welkom in het land van de Berbers met de Parfumverspreider Aroma Energy van Maison Berger Paris..
Aroma Energy is een ode aan de hervonden frisheid.. De energie van zijn citrusachtige noten vermengt zich met de kruidige noten van muskus en wordt op elegante wijze door de 100% natuurlijke wilgenhouten sticks op subtiele en intense wijze verspreid in uw interieur.. Met de Parfumverspreider Aroma Energy heeft u een modern en vrolijk huisparfum dat essentiële oliën met weldadige eigenschappen bevat. De dynamiek wordt versterkt door de aanwezigheid van essentiële grapfruitolie dat helpt positiever te denken, opgewekter te zijn en dat angstgevoelens en beklemming vermindert.. Na te vullen met 200ml navulling van Maison Berger Paris voor de Parfumverspreider.

 

TOPNOTEN

Pamplemousse, Orange

HARTNOTEN

Pamplemousse, Ananas

BASISNOTEN

Musc, Perzik

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »