Parfum de Berger - Navulling Parfum Berger Sous Le Figuier

Navulling 200ml voor geparfumeerd bouquet
Parfum Sous Le Figuier

Artikelnummer: 6029

Alle facetten van de vijg zijn te ervaren in de Navulling 200ml Parfumverspreider Sous le Figuier van Maison Berger Paris. Haal de sfeer van zoete zomeravonden terug op ieder moment van het jaar.
Waar de kokosmelk, vijg en de perzik zorgen voor de warmte, zorgt de moderne, pittige geur van meidoorn en zoethout, en aansluitend het viooltje, lavendel en de kruidnagel ervoor dat de talrijke facetten van de vijgenboom en zijn vruchten in dit huisparfum tot leven komen. Van de geur van zijn blad tot het hart van zijn rijpe vruchten.. U ervaart het in uw eigen interieur..

Het Huisparfum Sous le Figuier is een perfect evenwicht tussen de aanhoudende groene frisheid van gekreukte vijgenbladeren en de melk- en stroopachtige warmte van het rijpe sap. De warme en omhullende sfeer is te danken aan de kokosmelk, de vijg en de perzik als topnoten, gevolgd door de moderne, pittige geur van meidoorn en zoethout, om te eindigen met viooltje, lavendel en kruidnagel als basisnoot. Een zomerse sfeer aan de Middellandse zee.

TOPNOTEN
Perzik, Kokosnoot, Vijg
HARTNOTEN
Meidoorn, Zoethout
BASISNOTEN
Viooltje, Lavendel, Kruidnagel
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »