Lampe Berger - Rose Intemporelle

Parfum de Maison / Rose Intemporelle

Wij werken met een klantenkaart van Lampe Berger!
Na de tiende aankoop een fles van € 15.95 cadeau.

Artikelnummer: 115340
Aantal: 5

Parfum de Maison - Home Fragrance

Rose Intemporelle / Timeless rose 500 ml

Reves de Fleurs / Dreams of Flowers

De parfums van Lampe Berger zijn uit drie delen opgebouwd. De drie delen beschrijven de noten die je ruikt naarmate het parfum zich ontwikkelt in de tijd:

Topnoot: Groene noten, appel
Middennoot: Meiroos, Oceaangeuren en Hyacinth
Basisnoot: Musk, viooltje en witte honing

Beschrijving

Lampe Berger dacht voor u een tijdloze roos uit die uniek is in zijn soort. Deze echte schat aan geuren, die in de volksmond Meiroos genoemd wordt, is ontstaan uit een complexe kruising van 4 rozen, die gekweekt worden in Grasse, de hoofdstad van de parfum. Een volle en elegante atmosfeer die bestaat uit groene toetsen gesublimeerd door een bloemig akkoord in het hart en omgeven met zachtheid en een touch van muskus.

 

Meer weten

Het geheim

De kostbare en breekbare meiroos is buitengewoon gevuld en voorzien van een uitzonderlijk parfum. Ze wordt uitsluitend 's morgens geplukt van april tot juni wanneer haar parfum het sterkst ontwikkeld is. Het gebruik van andere parfums dan die van Lampe Berger kan uw brander beschadigen.

Wilt u van geur wisselen?
Giet dan eerst een beetje neutrale vloeistof in uw lamp en laat de Lampe Berger ongeveer 20 minuten branden. Het lont wordt hierdoor goed gereinigd en u verlengt ook de levensduur van het steentje!
Wij werken met een klantenkaart van Lampe Berger!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »