Lampe Berger - Lumineux Mimosa

Parfum de Maison / Lumineux Mimosa

Wij werken met een klantenkaart van Lampe Berger!
Na de tiende aankoop een fles van € 15.95 cadeau.

Artikelnummer: 115353
Aantal: 8

Parfum de Maison - Home Fragrance

Lumineux Mimosa 500 ml

Reves de Fleurs / Dreams of Flowers

De parfums van Lampe Berger zijn uit drie delen opgebouwd. De drie delen beschrijven de noten die je ruikt naarmate het parfum zich ontwikkelt in de tijd:

Topnoot: Sprankelende groene noten, Citrusvruchten en Kardemom
Middennoot: Mimosa en Oranjebloesem
Basisnoot: Gardenia, Tonkaboon en Muskus

Het Huisparfum Lumineux Mimosa is een unieke combinatie van de sprankelende sensualiteit van Mimosa en de glanzende gloed van Kardemom. Het frisse, groene citrusachtige begin wordt benadrukt door het kruidige en aromatische karakter van de kardemom. Lumineux Mimosa onthult een weelderig, vol en zonnig bloemig hart. De samenstelling wordt ondersteund door een poederachtige, muskusachtige basisnoot. Het geparfumeerde geheim: De mimosa werd in het begin van de 19e eeuw in Frankrijk aan de Middellandse zeekust geïmporteerd uit Australië, door de ontdekkingsreiziger James Cook. Mimosa is een kleine boom waarvan de luchtige blaadjes en heerlijk geurende gele bloempjes zeer op prijs gesteld worden. Mimosa wordt vergeleken met de zon en symboliseert de uitmuntendheid, elegantie en tederheid en nodigt uit tot vriendschap. We vinden deze vooral in vrouwelijke bloemstukken, waar het zijn talrijke facetten toont: bloemig, een beetje zoet, amandelachtig met een duidelijk groen facet. Het advies van de expert: Een vroege zomer, dat is wat Lumineux Mimosa uw interieur biedt, om van een volle zon te genieten. Het gebruik van parfums anders dan die van Lampe Berger kan uw brander ernstig beschadigen. Het parfum:Een sensueel en vol huisparfum.

Wilt u van geur wisselen?
Giet dan eerst een beetje neutrale vloeistof in uw lamp en laat de Lampe Berger ongeveer 20 minuten branden. Het lont wordt hierdoor goed gereinigd en u verlengt ook de levensduur van het steentje!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »