Lampe Berger Huisparfum L'Élégante Parisienne

Parfum de Maison /L'Élégante Parisienne

Wij werken met een klantenkaart van Lampe Berger!
Na de tiende aankoop een fles van € 15.95 cadeau.

Artikelnummer: 115183

Parfum de Maison - Home Fragrance

L' Élégante Parisienne / Elegant Parisienne 500 ml

Reves de Fleurs / Dreams of Flowers

De parfums van Lampe Berger zijn uit drie delen opgebouwd. De drie delen beschrijven de noten die je ruikt naarmate het parfum zich ontwikkelt in de tijd:

Topnoot: Framboos, Perzik. 
Middennoot: Gardenia, Roos, Violet en kruidnagel.
Basisnoot: Patchoeli, Ceder, Sandelhout, Vanille, Witte Muskus en Eikenmos

Wilt u van geur wisselen?
Giet dan eerst een beetje neutrale vloeistof in uw lamp en laat de Lampe Berger ongeveer 20 minuten branden. Het lont wordt hierdoor goed gereinigd en u verlengt ook de levensduur van het steentje!   

Wij werken met een klantenkaart van Lampe Berger!

ALLEEN BIJ GEBRUIK VAN EEN LAMPE BERGER, DE BRANDER EN ORIGINELE PARFUMS GARANDEERT 100% WERKING, KWALITEIT EN VEILIGHEID.

Beschrijving: De essentie van een verliefde, vrolijke vrouw, vol bloemige frisheid en met een teder en warm hart. Elégante Parisienne is een eerbetoon aan de emblematische bloem van de parfumerie, de gardenia. Wanneer de subtiele fruitige noten eenmaal vervaagd zijn, maken zij plaats voor een bloemig, statig hart. De licht vanilleachtige, houtachtige noten laten de fluweelachtige, romige zachtheid van de witte blaadjes nog even voortduren, sober en discreet. Een prachtige geurcreatie om de 120e verjaardag van Maison Berger te vieren. Het geparfumeerde geheim: Elégante Parisienne is een compositie rond een emblematische bloem: de Gardenia. De gardenia is een kleine heester met sterk geurende witte bloemen. De uit China afkomstige gardenia groeit in een gematigd klimaat met veel zon. Ondanks een van nature rijke en zoete geur is de gardenia niet met de distillatietechnieken te vangen, deze moet dan ook gereproduceerd worden aan de hand van een zorgvuldige assemblage van diverse andere essences. Deze statige bloem wordt voornamelijk gebruikt in top of the range vrouwelijke creaties, voor een krachtig accent. Het advies van de expert: U zult niet meer zonder kunnen, maar u kunt deze geurervaring laten voortduren, dankzij het formaat van 1L van Elégante Parisienne. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »